top of page

KEUKEN COLLECTIE

Iedere keuken is uniek 

Yoga Practice
11.jpg

MODERNE KEUKEN

Moderne keukens zijn populair en dat is niet zo gek. Design-keuken, lifestyle-keuken, trend-keuken. Stijl- en materiaalmix, trendy kleuren en oppervlakken, met greep of greeploos. Zo veelzijdig en creatief ziet een moderne keuken er tegenwoordig uit.

LANDELIJKE KEUKEN
 

De landelijke keukenstijl is nog steeds een veelvuldig gekozen type keuken. Een landelijke stijl kenmerkt zich vooral door het gebruik van natuurlijke materialen, houten elementen en keukenfronten met een kader.

xl_6570_p1.jpg
porto_gl_selection_umbra_natur_header (1).jpg
porto_gl_selection_umbra_natur_header (1).jpg

INDUSTRIËLE KEUKEN

Een industriële keuken kenmerkt zich door ruimte, grove materialen en een stoere uitstraling. In tegenstelling tot moderne en design keukens waar alles tot in de puntjes wordt afgewerkt, staan in een industriële keuken oneffenheden en ruwe randjes centraal. De kracht van deze keukenstijl is om verschillende materialen, kleuren en type meubelen zodanig te combineren, dat er een gevoel van eenheid ontstaat.

Klassieke keuken

In de klassieke keuken heerst in vergelijking met andere keukenstijlen verreweg de warmste en meest nostalgische sfeer. Dit heeft alles te maken met het feit dat klassieke keukens u mee terug in de tijd nemen. De tijd van een grof gietijzeren fornuis, een prachtige schouw en sierlijke afwerkingen. In een klassieke keuken voelt u zich direct thuis.

csm_av6055_satin_header_f8f96d8849.jpg
bottom of page