top of page
IMG_8576.jpg-2.jpg
point.png
phone.png
envelope-png-6.png

Bolstrastraat 2, Werkendam                 0183 504 773                    info@keuken-sanitair-biesbos.nl

ATLIJD PERSOONLIJK
EEN DUIDELIJKE OFFERTE
HET MOET PERFECT ZIJN, TOT OP DE MILLIMETER
ALLES ONDER ÉÉN DAK

 

AANGENAAM

Wij zijn Studio Biesbos, bij Studio Biesbos nemen we uitgebreid de tijd voor het ontwerpen van uw nieuwe keuken of badkamer. Het doel is om tot een ontwerp te komen waarbij met alles rekening is gehouden. Dit kunt u absoluut aan ons toevertrouwen.

Door de jarenlange ervaring van onze deskundige adviseurs kunnen zij perfect met u meedenken zodat het resultaat prachtig maar ook praktisch wordt waarbij aan ieder detail zal worden gedacht. Natuurlijk zullen wij ook de kosten helder en inzichtelijk aan u presenteren waarbij u niet hoeft te vrezen voor ondoorzichtige 'actieconstructies' maar een duidelijk kostenplaatje van begin tot eind. Een dergelijke investering vraagt om een weloverwogen beslissing. Studio Biesbos begrijpt dan ook als geen ander dat u daar soms nog een nachtje over wilt slapen.

Echter, uw nieuwe badkamer of keuken is nog niet verwezenlijkt door de aankoop van de producten. Juist de installatie is daarom van groot belang. Ook hiervoor bent u bij Studio Biesbos aan het juiste adres. Wij beschikken over een vast team van vakbekwame allround-monteurs. Tegelwerk, stucwerk, leidingwerk, elektra, wij kunnen het allemaal en nemen het graag van u uit handen. U heeft dan slechts één aanspreekpunt en door de afgestemde werkwijze is uw complete keuken of badkamer vaak in
2 à 3 weken geïnstalleerd. 

 

 

Studio Biesbos neemt alle zorgen uit handen. Wij plaatsen of sluiten niet alleen uw badkamer of keuken aan. Naar wens slopen wij uw oude badkamer of keuken en voeren deze af. Studio Biesbos levert het totaalpakket, dus naast uw badkamer of keuken ook; leiding- en elektrawerkzaamheden, afwerking van plafonds, wanden en vloeren.

De combinatie van persoonlijke betrokkenheid, creativiteit en de uitgebreide vakkennis met de grote keus aan eersteklas producten van gerenommeerde fabrikanten. 

IMG_8629.jpg-2.jpg

Van Ontwerp tot realisatie, alles tot in de puntjes verzorgd. 

bottom of page