top of page
apparatuur
oven2.png

Lekker koken begint met een fijne keuken, maar bovenal goede apparatuur die goed te bedienen is. Je keuken moet qua looks natuurlijk helemaal aan je wensen voldoen, maar de apparatuur ook! Er zijn zoveel soorten keukenapparatuur en dat maakt het kiezen moeilijker dan het lijkt.

aeg-sensepro-6.jpg

welke keuze

Keukenapparatuur vormt de motor van je keuken. De creatie van je favoriete gerechten staat of valt immers met de juiste keukenapparatuur. Of je nu op zoek bent naar keukenapparatuur voor je nieuwe keuken of je huidige apparaten wilt vervangen, je kunt alle kanten op qua merken, functionaliteiten, design en luxe.

de hobby kok

Koken is voor jou pure ontspanning. Je spendeert elke vrije minuut liefst achter het fornuis en haalt ideeën uit alles wat je tegenkomt: kookboeken, reizen, Pinterest, culinaire programma’s op tv... De ultieme uitdaging voor jou is om iets te creëren met helemaal niets, als je maar creatief kunt zijn en je fantasie de vrije loop kunt laten.

Jouw kooklust wordt op vakantie en bij etentjes buitenshuis geprikkeld door bijvoorbeeld exotische ingrediënten en ongewone texturen. Als het maar inspirerend en spannend is, dan slaan jouw smaakpapillen op hol. 

de social kok 

Ben je een ‘social cook’, dan doe je niets liever dan in de keuken staan om vrienden en familie te verwennen. Je wordt geroemd om je onovertroffen brownies of homemade stoofpotjes. Komen vrienden of familie eten (en dat gebeurt vaak!) dan sta je met de pollepel in de ene hand en een aperitief in de andere relaxed bij het fornuis.

In je keukenkast is de nieuwste van Jamie Oliver te vinden, maar je haalt net zo goed inspiratie uit de Allerhande of het magazine van de Jumbo. Je houdt van eenvoudige gerechten en kookt zonder poespas. Je bent niet zo van experimenteren en ‘duur’ doen. Als het niet hoeft, gebruik je geen ingewikkelde ingrediënten. Tevreden gezichten aan tafel, dát is waar je het voor doet.

de semi-pro kok

Jij legt de lat graag elke keer iets hoger. Wie bij jou aan tafel zit, krijgt geen twee keer hetzelfde voorgeschoteld. Je houdt van een uitdaging en gaat goed voorbereid aan de slag. Eerder dan snel een receptje van het net te plukken, pluis je de bijbels van het koken uit op zoek naar manieren om je technieken te perfectioneren en je gerechten met respect voor het vak aan te pakken.

Je weet hoe koken werkt en kunt moeiteloos recepten naar je hand zetten om er je eigen ding van te maken. Of je nu hutspot met worst maakt of een geraffineerde risotto met sint-jakobsschelpen, je maakt er telkens een pareltje van.

Het is slim om te beginnen met de belangrijkste keukenapparatuur.

                                  Zet eens voor jezelf op een rij wat je zeker nodig hebt.  "

bottom of page