top of page

over mhk group

Elke MHK KeukenExpert/speciaalzaak is lid van de MHK Groep Nederland. De MHK Groep Nederland is onderdeel van MHK Group AG, de leidende Europese bedrijvengroep voor de erkende keuken- en meubelvakhandel.

De MHK Group AG werd in 1980 opgericht als inkooporganisatie. Vandaag de dag is de groep een krachtige service- en marketinggemeenschap met meer dan 2.000 speciaalzaken in heel Europa.

Niet alleen de plaatselijke speciaalzaken, die op deze manier hun krachten bundelen en de synergie kunnen benutten, profiteren van deze kracht. Juist uzelf, de koper, profiteert ervan. Zo kunnen wij door de gezamenlijke inkoop van de MHK-leden concurrerende prijzen bieden, die ook de vergelijking met grote interieurbedrijven kunnen doorstaan. En dankzij het lidmaatschap van de MHK Groep Nederland/MHK Group biedt uw plaatselijke vakhandel ook talloze services aan. Het vakkundige en persoonlijke advies is daarvan de belangrijkste, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde planningstechniek voor uw keuken.

De combinatie van persoonlijke betrokkenheid, creativiteit en de uitgebreide vakkennis met de grote keus aan eersteklas producten van gerenommeerde fabrikanten tegen billijke prijzen en gekwalificeerde services, maken MHK KeukenExperts voor geïnteresseerden tot het eerste adres als het gaat om persoonlijke geplande inbouwkeukens.

bottom of page