top of page

over bad & body

Bad & Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige, onafhankelijke winkels, verspreid over heel Nederland. Zo is er ook een Bad & Body specialist bij ú in de buurt. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen én volledig installeren van badkamers. Wij vertalen uw eisen en wensen in een persoonlijke badkamer die écht bij u past; zowel qua beschikbare ruimte als budget. Hoe simpel of uitgebreid uw wensen ook zijn.

Bad & Body is dus niet het adres voor snelle standaard oplossingen of makkelijk te verkopen kant-en-klaar badkamers. Wij bieden jarenlange ervaring, gedegen vakkennis en persoonlijke begeleiding. Met veel plezier adviseren wij u bij de aanschaf van uw nieuwe badkamer.

En wat we tekenen, kunnen we ook maken. Voor een perfecte installatie van uw badkamer, hebben we eigen mensen in dienst, of wordt samengewerkt met een team van zelfstandige installateurs en tegelzetters. Bad & Body: even persoonlijk als professioneel. Even betrokken als betrouwbaar.

Badkamers op maat

Bad&Body is er niet voor de prijsgeoriënteerde massa, maar voor de mensen die bij het kopen van een badkamer nog prijs stellen op deskundig, eerlijk en maat gesneden badkameradvies. Bij ons krijg je nog de persoonlijke aandacht, kun je vertrouwen op een uitstekende installatie en montage van de (nieuwe) badkamer. Maar ook op het gebied van service, zowel voor, tijdens als lang na de koop kun je bij Bad&Body terecht voor een nieuwe badkamer.Dat we daarbij altijd kritisch naar de prijs kijken en een eerlijk voorstel neerleggen spreekt voor zich. Megakortingen en ongeloofwaardige acties bestaan in onze ogen bij het kopen van een badkamer niet.

Een nieuwe badkamer: alles is mogelijk

Wil je echt helemaal op de hoogte zijn wat Bad&Body kan bieden? Ga dan eens lekker op je gemak naar een showroom van Bad&Body. Bij Bad&Body vind je alle badkamerstijlen én binnen elk budget; moderne badkamers, luxe badkamers, klassieke badkamers en design badkamers. Kom gewoon eens langs, want zien is en blijft geloven.

bottom of page