top of page
häcker

Keukens van Häcker zijn luxe kwaliteitskeuken met vele extra's

Häcker produceert moderne inbouwkeukens die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design en die bovendien lang meegaan.

23AV_6023GL_Nussbaum_elegant_M1_bearbeitet_Querformat_1700x1200.jpg

häcker

Häcker  is één van de beste keukenmerken uit Duitsland. Modern en klassiek design, dat aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit, functionaliteit en design voldoet.

kwaliteit

De naam HÄCKER KÜCHEN staat voor betrouwbaarheid, vooruitstrevendheid en kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Onze goede marktpositie hebben wij naast de goede resultaten van onze verkoop- en productieafdelingen en de moderne, nieuwe ontwikkelingen in eerste instantie te danken aan de hoge kwaliteit van onze producten.

De belangrijkste doelstellingen waarop ons kwaliteitsbeleid is afgestemd, zijn de klantgerichtheid, de hoogste kwaliteit en de continue verbetering. Wij willen onze klanten niet enkel tevreden stellen, maar wij willen de onze klanten enthousiasmeren.

Iedere ruimte is anders – des te belangrijker is absolute vrijheid bij de planning.

Häcker concept130

Een keukenconcept dat aan alle behoeften voldoet. 

Esthetisch, harmonieus, functioneel: met concept130 bieden wij een productlijn aan met veel variaties, die u een persoonlijk keukenontwerp geheel naar wens garandeert. Dankzij elementen die flexibel op elkaar kunnen worden afgestemd, kunnen onze concept130 keukens aangepast worden aan elke smaak en elke behoefte - met een design alsof uit één stuk. De reden? Het maakt niet uit hoe u uw droomkeuken ontwerpt, een concept130-keuken ziet er nooit uit alsof verschillende onderdelen lukraak naast elkaar werden geplaatst. Ze vormen altijd een homogeen geheel en zijn een persoonlijke uiting van uw woon- en leefstijl. Dankzij ons ontwerpsysteem kunt u uw droomkeuken volledig naar eigen smaak samenstellen. Met concept130 kunt u uw persoonlijke keukendroom heel concreet maken - van het ontwerp volgens uw smaak van kleur en vorm tot de technische uitvoering en de indeling van de kasten en uittrekelementen.

systemat/art

Het ambitieuze, designgerichte systeemkeukenconcept

Een goed design overtuigt door de synthese van creatieve en goed doordachte vormgeving. Ons uitgekiende systeem met het variabele, duidelijk opgedeelde basisraster plus een veelvoud van breedtes, dieptes en hoogtes maakt een grote mate van vrijheid in vormgeving mogelijk. Zwaar belastbare en gemakkelijke, volledig uittrekbare elementen, bijzondere schap- en kastoplossingen met geïntegreerd verlichtingsconcept en een pientere binneninrichting zorgen voor optimale opbergruimte. Onze individuele oplossingen voldoen aan de hoogste eisen die aan design en functie kunnen worden gesteld en maken onze keuken tot het middelpunt van onvergetelijke tafelgeneugten. Een ruimte voor het moderne leven. De moderne keukenarchitectuur houdt rekening met nieuwe, individuele manieren van wonen en inrichten

bottom of page