top of page

topcore

aanrecht2.png

Een TopCore® keukenblad is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Maar de werkelijke kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag. Want de structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen ‒ ze voelen ook echt zo aan! Dit hoogwaardige materiaal biedt u tal van mogelijkheden voor een origineel en trendy ontwerp.

topcore-keukenbladen.jpg

topcore

De keuken wordt elke dag intensief gebruikt, want elke dag is een feestje. Kies daarom voor een blad dat tegen een stootje kan, maar wel de uitstraling heeft van hout, steen of textiel. TopCore is verrassend veelzijdig. Net als uw keuken.

afwerking en eigenschappen

TopCore bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst tot een blad van 10 mm. Doordat het materiaal zo stevig en compact is, is het stootvast .Het gesloten oppervlak maakt dat het blad door en door watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen is. Een TopCore keukenblad kan zowel met een gepolijste rand als met een haakse rand worden afgewerkt tot wel 100 mm. De haakse rand wordt door middel van de V-groove-techniek gemaakt waardoor het blad en de structuur doorlopen in de rand. Bij TopCore is een onderbouw-, semi-onderbouw en vlakinbouwspoelbak mogelijk

Eigenschappen Topcore

unieke kleuren en oppervlakstructuren

stevig en compact, daardoor stootvast

watervast dankzij gesloten oppervlak

hygiënisch en eenvoudig te reinigen 

praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een sopje en na te drogen met een doek. Koffie-, thee-, wijn- en vetvlekken kunt u verwijderen met een huishouddoekje of een zachte nylonborstel, gedrenkt in een sopje van afwasmiddel. Zo nodig laat u dit enige tijd intrekken, en vervolgens spoelt u de plekken na met water. Ingetrokken plekken of vlekken van inkt, verf, nicotine of viltstift kunt u wegkrijgen met thinner of aceton. Let op: door de diepere structuur blijft er sneller vuil achter in de poriën, waardoor het blad intensiever gereinigd moet worden dan een blad met een glad oppervlak. Gebruik daarvoor altijd een ontvetter zoals Dreft of Glassex.

bottom of page