top of page
tegels

Tegels zijn ideaal voor in de badkamer: makkelijk in onderhoud en met de juiste tegels zorgt u voor een goede sfeer. Of u nou een sfeervolle hamam badkamer wilt met naturel tinten of juist vrolijke gekleurde Marokkaanse tegels. Of een super strakke design badkamer met extra grote vloertegels en strakke witte wandtegels. 

tegels

Wilt u graag uw douche, badkamer, toilet, keuken of woonkamer inrichten in een strak, modern design? Dan zijn eenvoudig afneembare tegels op uw vloer en wand niet alleen een mooie, maar ook een hygiënische oplossing.

sfeerbepalend

De sfeer en rust in uw badkamer worden grotendeels bepaald door de kleur van de tegels. Met de wand- en vloertegels zet u de toon in de badkamer. De vorm en kleur, het materiaal, de grootte en het legpatroon bepalen samen de look van uw badkamer. Gelukkig  is er dan ook een wereld aan wand- en vloertegels. U vindt altijd een tegelcombinatie die past bij uw smaak en sfeer van de nieuwe badkamer.

Vloeren en wanden met uitstraling! "

durf te kiezen

Uw favoriete tegelkleur kiezen en daadwerkelijk toepassen in de badkamer is eigenlijk vooral een kwestie van durven. En gewoon doen. Lastig? Dat is het ook, daarom helpen wij u graag. In onze tegelcollectie vindt u de mooiste handgevormde tegels, mozaïekjes, kiezels en de leukste printjes, waarmee u een mooi accent kunt maken in uw badkamer of toilet. Bent u niet zo avontuurlijk aangelegd, maar wilt u wel een speels effect in uw badkamer? Dan kunt u bijvoorbeeld de kleur van de vloer in kleinere tegeltjes terug laten komen in een baan op de wand. Dat is nét even wat anders.

tegeltrend

Grote tegels zijn de trend. We zien vooral vaak groot en wit op de wand en groot en donkergrijs op de vloer. Tijdloze kleuren die vrijwel met alles te combineren zijn. Naast de grote tegels zien we ook steeds vaker de kleinere badkamertegel terug in de badkamer: mozaïektegels. Deze geven de badkamer een unieke uitstraling. Erg leuk als accent in bijvoorbeeld een nis of als strook achter het meubel.

bottom of page