top of page

keramiek

aanrecht2.png

Een keukenblad van Evora® Ceramics (keramiek) is duurzaam en volkomen onderhoudsvrij. U kunt er ook iedere dag zorgeloos aan werken, want keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig! Wat keramiek nóg aantrekkelijker maakt voor de moderne consument, is de onvergelijkbare strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

17097832_1436959466315717_91950146830369

keramiek

Een keukenblad mag een strakke, stoere of luxe uitstraling hebben. Maar ook over krassen en hete ovenschalen wilt u zich geen zorgen maken? Kies daarom voor keukenblad van keramiek. Dan bent u verzekerd van goede eigenschappen én bijzondere kleuren.

afwerking en eigenschappen

Keramiek is verkrijgbaar in unikleuren of met een marmer- of betonlook. Er zijn zelfs afwerkingen met het effect van geoxideerd metaal. Keramiek kan worden afgewerkt met een rand van 14 tot 100 mm. 

Eigenschappen keramiek

hitte bestendig tot 450 °C

uiterst krasbestendig

niet poreus en watervast

vlekbestendig

onderhoudsarm

hygiënisch; voedselresten trekken er niet in

vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak

bijzonder milieuvriendelijk

praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het kermaisch keukenblad slechts af te nemen met een natte doek. Vlekken kunt u met een sopje of eventueel Cif (zonder citroen) verwijderen, en kalkplekken kunt u behandelen met natuurazijn. Gebruikt u echter nooit harde schuurmiddelen, zoals schuurpapier, en ook geen agressieve middelen zoals zuren en chemische producten. Die middelen zult u bij morsen direct moeten verwijderen om onherstelbare schade te voorkomen. 

bottom of page