top of page

fenix

aanrecht2.png

Fenix NTM is een keukenblad met een extreem mat uiterlijk. Het heeft een massieve uitstraling, maar voelt toch zijdezacht aan. Dankzij de onderscheidende nanotechniek blijven er bovendien nooit vingerafdrukken achter op het bladoppervlak. En bij normaal gebruik verdwijnen kleine krasjes vanzelf!

Problemen-met-Fenix-aanrechtbladen.jpg.j

fenix

Dankzij de nanotechniek heeft Fenix NTM een aantal unieke eigenschappen zoals een mat oppervlak en zelfherstellend vermogen.

Eigenschappen Fenix

afwerking en eigenschappen

Dankzij de afwerking met de V-Groove(vouw)techniek (waardoor de rand van hetzelfde materiaal is als het blad zelf) krijgt het blad een massieve uitstraling. De rand kan 10 mm tot wel 100 mm dik zijn. Dankzij de nanotechniek heeft Fenix NTM een aantal unieke eigenschappen zoals een mat oppervlak en zelfherstellend vermogen..

speciale nanotechcoating 

zelfherstellend vermogen

soft touch

antibacteriële eigenschappen

niet statisch

fingerprintproof

vormvast (ook bij temperatuurveranderingen)

extreem mat oppervlak

stootvast

schuurvast

hygiënisch 

makkelijk te reinigen 

verschillende inbouwmethodes van spoelbak 

praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een vochtige doek en na te drogen met een schone zachte doek. Als de vlekken oud zijn gebruikt u een melaminespons, de zogenaamde wonderspons om deze te verwijderen. De wonderspons gebruikt u droog. Door de wrijving wordt het vuil verwijderd. In geval van hardnekkige vlekken wordt aanbevolen om een FENIX NTM Cleaning Spray te gebruiken. Na het gebruik het blad naspoelen met warm water en droogwrijven met een zachte doek. Ingetrokken plekken of vlekken van inkt, verf, nicotine of viltstift kunt u wegkrijgen met thinner of aceton. Belangrijk is dat u het blad altijd naspoelt met schoonwater en droogwrijft voor het beste resultaat. Heeft u kleine krasjes die ontstaan zijn door het dagelijks gebruik? Door de warmte die vrij komt door wrijving met een wonderspons verdwijnen de krasjes vanzelf.

bottom of page