top of page

decortop

aanrecht2.png

Het blad oogt robuust en de structuur is diep: DecorTop® biedt net een beetje meer power dan een TopLaminaat® keukenblad. Het extra dikke laminaat heeft een voelbare diepe, grove structuur en is verkrijgbaar in verschillende exclusieve kleuren. Dankzij zijn natuurgetrouwe kleur en structuur vormt een DecorTop®  blad zelfs een goed alternatief voor bijvoorbeeld een houten of een stenen blad. DecorTop® heeft een zwarte kern waardoor bij de randafwerking een zwart randje zichtbaar is. Dat staat fraai bij de donkere kleuren, en vormt een mooi contrast met de lichtere tinten.

decortop.jpg

decortop

U wilt uw interieur de juiste uitstraling geven. Kies een decoratief blad als DecorTop! Dat geeft de sfeer van warm hout of krachtig steen en is een lust om naar te kijken, en is tegelijkertijd praktisch in het gebruik.

afwerking en eigenschappen

DecorTop® bestaat uit extra dik laminaat met als basismateriaal Greenpanel, multiplex of spaanplaat en kan met een rand in dezelfde kleur, van 20 mm tot 98 mm worden afgwerkt. Bij DecorTop is een opbouw- en vlakinbouwspoelbak mogelijk, die onberispelijk wordt gemonteerd in onze eigen fabriek.

Eigenschappen Decortop

unieke kleuren en oppervlakstructuren

extra dik laminaat

watervast (bij multiplex)

hygiënisch en eenvoudig te reinigen

praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een sopje en na te drogen met een doek. Door de diepere structuur blijft er echter wat sneller vuil achter in de poriën. U zult dit blad dan ook iets intensiever moeten reinigen dan bladen met gladde oppervlakken. Gebruik daarvoor een ontvetter zoals Dreft of Glassex. Koffie-, thee-, wijn- en vetvlekken kunt u verwijderen met een huishouddoekje of een zachte nylonborstel, gedrenkt in een sopje van afwasmiddel. Zo nodig laat u dit enige tijd intrekken, en vervolgens spoelt u de plekken na met water. Ingetrokken plekken of vlekken van inkt, verf, nicotine of viltstift kunt u wegkrijgen met thinner of aceton.

bottom of page